Over Papendrecht

Papendrecht is een typisch dijkdorp: de oorspronkelijke bewoners van het gebied vestigden zich namelijk langs de rivier de Merwede. Papendrecht is een groene gemeente en is de laatste jaren uitgegroeid tot een economisch, cultureel en sportief welvarende plaats. De FlexRent appartementen bevinden zich midden in het nieuwe winkelcentrum De Meent. Dit winkelcentrum heeft een winkeloppervlakte van 20.000 m2  met twee parkeergarages en meer dan 100 winkels. Zo heeft dit winkelcentrum verschillende supermarkten en horecagelegenheden. Op vrijdagavond is het koopavond. Aan de rivier bevindt zich Grand Café Willaerts. In de zomer is het hier heerlijk genieten op het terras met daarbij fraai uitzicht op de rivier de Merwede.

Bereikbaarheid
Vanaf de FlexRent appartementen aan de Overtoom bent u binnen enkele minuten op de N3 en de A15. Dordrecht is zo binnen enkele minuten per auto te bereiken. Rotterdam en Breda zijn binnen 30 minuten bereikbaar. Daarnaast beschikt Papendrecht over een uitstekende en snelle verbinding per waterbus naar Dordrecht en Rotterdam en diverse omliggende gemeenten. De waterbus bevindt zich op 5 minuten loopafstand van het complex.

Met de Waterbus kunt u snel en gemakkelijk over het water naar o.a. de historische stad Dordrecht, de molens van Kinderdijk en het natuurgebied De Biesbosch. De halte van de waterbus vindt u aan de Veerdam. Meer informatie: www.waterbus.nl.

Voor de ingang van het appartementencomplex bevindt zich tevens een bushalte.